Start » Maskiner

Med en modern och framstående maskinhall erbjuder vi avancerad maskinbearbetning av plast till härdat verktygsstål av toppkvalité. Maskinhallen är välutrustad med exceptionellt träffsäkra maskiner som skapar resultat efter önskemål. Hos oss finns framtidens teknik i form av fleroperationsmaskiner,  CNC-svarvar och konventionella fräsmaskiner för skärande bearbetning och framtagning av detaljer med precision i både små och stora omfång.

CNC, CAD och CAM-tekniken skapar unika möjligheter att utveckla, konstruera och producera verktyg i oändliga former. Allt för att du ska få det resultat du önskar.

Fleroperationsmaskiner

Fleroperationsmaskiner

I våra fleroperationsmaskiner med möjlighet till fleraxlig bearbetning kan mycket komplicerade detaljer göras färdiga i en enda uppspänning. Fördelarna med fleraxliga maskiner är säkrare precision, effektivare bearbetning och bättre ekonomi. Se...

Fräsar

Fräsar

Metallfräsning är en metod för att på det klassiska sättet att skapa plana ytor i metallstycken med hjälp av bäddfräsmaskiner och portala fräsmaskiner.

Svarvar

Svarvar

Svarvning är en metod för att skapa cylindriska komponenter i stål. Klicka här för att se specifikation och maskindata för våra svarvar.

Slipar

Slipar

Stålslipar är en passande metod vid masstillverkning av komponenter och en mängder andra produkter. Klicka för att se specifikation och maskindata.

Gnist

Gnist

Gnist är en metod för att skära i metall, främst för sköra och svåra material samt ömtåliga komponenter. Klicka för att se specifikation och maskindata.