Start » Tjänster

Ledande tillverkning av produktionsverktyg och metallbearbetning

Nordtool konstruerar och tillverkar produktionsverktyg för flera olika industrier. När Nordtool startades var våra verktygsmakares yrkesskicklighet det avgörande för kvaliteten hos våra produkter. Deras skicklighet är fortfarande vårt företags viktigaste resurs.

Det nya är de verktyg de arbetar med: CAD/CAM och CNC. Hos Nordtool finns redan framtidens teknik. Den finns i vår maskinpark som består av de bästa maskiner vi hittat på marknaden. Några är sprillans nya och några är våra äldsta trotjänare. Oavsett maskin så finns tekniken och kvalitén integrerad i varje led i vår produktion som helt är datorstödd. Den finns i vårt kvalitetssäkringssystem. Satsningen på CAD/CAM-teknik har även gett oss unika möjligheter att konstruera, utveckla och producera verktyg och metalldetaljer i vilka former och figurer som helst. Samma avancerade teknik styr också våra CNC-maskiner.

Den tekniken har gett Nordtool ett försprång. Våra kunder märker det genom kortare ledtider, högre kvalitet och maximal precision. Det försprånget tänker vi på Nordtool behålla. Vi gör det genom en fortsatt satsning på den nyaste tekniken, på de modernaste maskinerna och på ständigt växande kompetens hos vår fantastiska personal.

 

 

Läs mer om vad vi kan göra för dig nedan!

Speciallösningar

Speciallösningar

Oavsett om du söker komponenter för flygindustrin, fordonsindustrin eller elektronikindustrin kan vi leverera en komplett lösning.

Legotillverkning

Legotillverkning

Behöver ni mindre serier av era metallprodukter så har ni kommit rätt. På Nordtool utför vi legotillverkning för verktyg och maskindelar.

Konstruktion

Konstruktion

Med den senaste CAD-tekniken och många års erfarenhet kan Nordtool erbjuda en mängd olika konstruktionslösningar för era tillverkningsbehov.

Maskindelar

Maskindelar

Nordtool erbjuder tillverkning och bearbetning av maskindelar, delar till nya kompletta maskiner samt ingående delar till automationsutrustning.

Avancerade komponenter

Avancerade komponenter

Specificera vad du vill ha så fixar vi! På Nordtool gör vi avancerade metallkomponenter i små- och mellanstora serier.

Fräsning

Fräsning

På Nordtool erbjuder vi fräsning i alltifrån mjukt och hårt material till härdat stål. 3D-fräsning, CNC-fräsning, bäddfräsning och kuggfräsning.

Svarvning

Svarvning

Våra datorstyrda och automatiserade stålsvarvar har hög effektivitet och precision för ett perfekt slutresultat.